Specialisaties

 

Naast het behandelen van de algemene overbelastingsklachten aan spieren of gewrichten, is Jetske Zeinstra als oefentherapeut Mensendieck (en docent Yoga en Mindfulness) gespecialiseerd in:

 

  • hoofdpijnklachten
  • psychosomatische klachten
  • ademhalingsproblemen (HVS)
  • RSI-klachten (CANS)
  • whiplash
  • Adem -en ontspanningstherapie
  • Slaapproblemen

Jetske Zeinstra ervaart dat adem -en ontspanningstherapie i.c.m. houdingstherapie vaak een goede combinatie is voor het behandelen van o.a.: vele (vaak onbewuste) spanningsklachten, hernia, RSI (b.v. musici / ICT's / kappers), whiplash, Burn-out, hoofdpijn, overmatig piekeren, angst, perfectionisme, rouw -en verliesverwerking, vervreemding van het lichaam, gebrek aan zelfvertrouwen en stress.

Bij terugkerende (chronische) klachten, bijvoorbeeld in uw lage rug / hoofdpijn is er vaak sprake van een (onbewuste) disbalans in uw lichaamshouding. Mensendieck pakt de oorzaak van uw (spannings-) klachten aan. Wilt u graag weten wat u zelf kan doen om de klachten te verminderen, dan bent u bij Mensendieck op het juist adres!

Oefentherapie Mensendieck en oefentherapie Cesar wordt net als fysiotherapie veelal in de aanvullende
zorgverzekering (geheel / gedeeltelijk) vergoed. Vergoedingenoverzicht zorgverzekeraars 2020.

Jetske B. Zeinstra is lid van de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) en zij staat als oefentherapeut Mensendieck Kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP), onder KP-nummer: 099.00.88.0593. Kamer van Koophandel, KvK-nummer: 50312545.

Hieronder de link voor  het persoonlijk online bewijs van kwaliteitsregistratie in de vorm van een digitale KP-sticker. De digitale KP-sticker van Jetske Zeinstra.

 

                                                                   

 
 
Ontspanning betekent niet dat we slap worden of instorten (...). Het betekent dat we op efficiente wijze bewegen. Het betekent dat we uitrusten terwijl we bewegen.