Stoelmassage voor bedrijven

 

Waarom stoelshiatsu voor uw bedrijf?

Verschillende beroepsgroepen (zoals kappers, kantoormedewerkers) en ook een hoge werkdruk kan leiden tot statische overbelasting (door langdurig in een zelfde houding te zitten/staan) en uiteindelijk tot lichamelijke klachten. Regelmatig een goede kortdurende (en daardoor betaalbare) stoelmassage ontvangen, vermindert stress en overbelasting .

Kenmerken van een stoelmassage

  • Minder ziekteverzuim, voorkomen is beter dan genezen
  • Beter functioneren, een stoelmassage geeft ontspanning en energie
  • Bewezen stresspreventie, verbetert  de doorbloeding, ontspant de spieren.
  • Het is laagdrempelig en kortdurend. Er wordt door de kleding heen gemasseerd
  • Tussentijds ontspannen en de energie weer op kunnen laden verbetert de concentratie en de werksfeer. Aangezien hoge werkdruk en langdurig in een zelfde (computer)houding zitten of staan (statisch) vaak stress en overbelasting van spieren kan veroorzaken. 
  • De stoelshiatsu wordt gegeven op een daarvoor speciaal ontworpen stoel, die volledig naar de lengte en postuur van de verschillende werknemers kan worden aangepast. Alle werknemers kunnen daardoor prettig en geheel uitrusten en daardoor optimaal ontspannen.
  • Tijdens de Stoelmassage worden de hele rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen gemasseerd, wat veelal voor de client als een volledige massage wordt ervaren.
  • Zeker voor de beeldschermwerker en de musicus is deze massagevorm weldadig. Door de behandeling krijgen al deze spieren een betere doorbloeding, waardoor eventuele verzuring in spieren vermindert en herstel kan optreden.

Een (regelmatige) stoelmassage resulteert dan ook in korte tijd een gezonder, productiever en positiever werkklimaat. Tevens is Jetske Zeinstra, als oefentherapeut Mensendieck, ook houdings -en bewegingsdeskundige. Haar paramedische kennis en ervaring als oefentherapeut kan zij inzetten tijdens het geven van een stoelmassage.

Tevens zijn er mogelijkheden tot een werkplek-analyse

Zo nodig kan Jetske Zeinstra als oefentherapeut Mensedieck de werkplek bekijken. Zij kan praktische - op maat gerichte - houdingstips geven en eenvoudige ergonomische aanwijzingen toepassen, waardoor uw werknemers in een gezondere werkhouding kunnen werken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw bedrijf? U kunt een gesprek aanvragen met Praktijk Zeinstra (Jetske Zeinstra).

 

Bedrijfsyoga past beter bij uw bedrijf?

Yoga voor uw bedrijf is eenvoudig te realiseren. Voor het geven van lunchyoga of na-het-werk-yoga zijn weinig investeringen nodig, dit in tegenstelling tot bedrijfsfitness.

Veel bedrijven, instellingen en (semi-)overheidsorganisaties onderkennen het belang van vitale medewerkers en stimuleren hun werknemers actief en preventief aan hun gezondheid te werken.

Naast een gezonder personeelsbestand neemt door het doen van yoga het zelfbewustzijn van uw personeel toe dat de emotionele intelligentie ondersteunt, een onmisbaar instrument voor het moderne management.

Bekijk voor meer informatie Yoga voor Bedrijven of vraag een gesprek aan met Praktijk Zeinstra (Jetske Zeinstra), voor de mogelijkheden van uw bedrijf.

 
 
Ervaar de ontspanning én de energie van een stoelmassage.