Nieuws van Jetske

 

Andere Boeg - schip met vele mogelijkheden - Zonnepanelen op Andere Boeg... Help je mee?!

Van 6 t/m 10 juli 2015 ben ik met een onbekende groep - coaches, docenten, therapeuten -  op het prachtige meest duurzame schip van Nederland geweest voor ont-moeting, workshops en verbinding. Workshops / sessies yoga, dans, intuitief schrijven, EFT, familiesopstellingen, etc.

Het was zeer inspirerend en verbindend! Marloes en Teus zijn hartverwarmend en gastrvrij. De hele groep voelde zich zeer welkom. Heerlijk varend in het prachtige vaargebied rond Wageningen en Nijmegen.

Andere Boeg, prachtige (natuur)locatie voor: retraites, wekelijkse lessen yoga, yoga weekenden, detox weekenden en yoga en meditatie vakanties voor je intuitieve ontwikkeling en spirituele groei. 

Het 55 meter lange voormalige vrachtschip Andere Boeg met fijne slaaphutten (goede, stevige matrassen!) en een prachtige zaal  - die halverwege in het water ligt - huren voor workshop / activiteit / retraite of graag zelf eraan deelnemen? 

Kijk op de website  Andere Boeg om workshops, retraites te volgen of te huren voor je eigen groep. Marloes en Teus werken samen met een geweldige kok (biologisch en vegetarisch, wat past in de visie van Andere Boeg en Duurzaamheid.

 

Het zonnepanelen project op Andere Boeg

Doel is Andere Boeg nog duurzamer te maken door het plaatsen van 14 zonnepanelen op het dak van de stuurhut in de zomer van 2015.  We hopen € 8000,- op te halen via crowdfunding, om zo deze droom te kunnen verwezenlijken. Graag bieden we iets moois aan aan alle mensen die meehelpen; ons prachtige schip ligt klaar om je te ontvangen en als de zonnepanelen erop zitten, dan straalt het schip in stille blijdschap. De aggregaat hoeft dan nauwelijks meer te draaien; goed voor het milieu én je kunt heerlijk komen genieten van de stilte….

Doneer een klein bedrag of adopteer een zonnepaneel en kom op schip Andere Boeg genieten van het resultaat:

Zonnepanelen – Donatie-pakket: Als je € 10,- geeft, krijg je onze eeuwige dank en desgewenst je naam op de Wall of Fame.
Zonnepanelen – Lekkere Trek: Geef je € 50,-, kom dan lekker een keer dineren van de door de zonnepanelen opgewekte stroom. Daarnaast krijg je ook onze eeuwige dank en desgewenst je naam op de Wall of Fame.
Zonnepanelen – Een Rustige Nacht: Voor € 100,- krijg je een diner, slaapplaats en ontbijt (met zonnig weer alles heerlijk in stilte). En natuurlijk ook onze eeuwige dank en desgewenst je naam op de Wall of Fame.
Zonnepanelen – Weekend voor 2: Voor € 350,- verblijf je heerlijk met 2 personen een weekendje op Andere Boeg, incl. maaltijden en een gratis yogales. Daarnaast ook onze eeuwige dank en desgewenst je naam op de Wall of Fame.
Zonnepanelen – Officiële sponsor: Vanaf € 500,- ben je officiële sponsor van ons zonnepanelen project; overleg even met ons hoe je graag van het resultaat wilt komen genieten.

Help je mee? Klik voor meer informatie op de website van Andere Boeg: het Zonnepanelenproject

En als je deze pagina naar mogelijk geinteresseerden wilt doorsturen, dat helpt ons ook. Dank je wel !

 

Lifestyle Fair Oars!  18-4-2015

Praktijk Zeinstra neemt deel aan Lifestyle Fair Oars!

A.s. zaterdag sta ik met een kraam bij Lifestyle Fair Oars op het plein voor De Pleats in Burgum.           Tijd: van 11.00 tot 16.00, zie voor meer informatie over het programma, deze link: Lifestyle Fair Oars  .

Allerlei informatie over:

  • Oefentherapie Mensendieck - Inschrijving voor een Gratis Houdingscheck!
  • Mindfulness - Wat is Mindfulness eigenlijk? - Vindt een gratis Mindfulness-reminder die bij u past! Inschrijving voor een maandelijkse Mindfulness-reminder verstuurd per e-mail.
  • Yoga Plus - Yogatijden op ma. wo. en do - inschrijving voor een gratis proefles in buurthuis de Kiehool!
  • Quantum Touch - The Power to Heal - Wat is Quantum Touch?
  • Stoelmassage / Stoelshiatsu - Ervaar de ontspanning en de vitaliteit van een stoelmassage 
  • Super Chlorophyll Power (bladgroen). Kom een glaasje Natuurlijk Groen proeven ter ondersteuning van uw immuunsysteem! Alleen op a.s. zaterdag een potje Super Chlorophyll voor € 17,- (i.p.v. € 25,-)

Oant sneon!

Met vriendelijke groeten,

Jetske Zeinstra

 

                                 

<< Ga terug naar de vorige pagina

 
 
Wanneer we eenmaal gewend zijn geraakt aan een foutieve lichaamshouding, voelen we de overbodige inspanning niet langer.