Nieuws van Jetske

 

Tieneryoga training op 25-8-'18 gevolgd i.v.m. deelname GOC 2018

Training yoga voor jongeren / Tieneryoga training

In verband met mijn deelname aan de Groningse Ondernemings Challenge 2018, met mijn plan Yoga op reguliere scholen te introduceren, doe ik een aantal yogascholingen, specifiek gericht op kids en teens!

Locatie:  Montessorischool, Wageningen

Datum:    op zaterdag 25 azugustus 2018 bij Kidsyoga.nl  gevolgd. Inspirerend!

                10.00 uur -17.00 uur

Geef je les aan tieners, of wil je dat gaan doen?.  Deze 1 daagse training is voor yoga docenten, kinderyogadocenten, leerkrachten en iedereen die werkt met jongeren en yoga en yogatechnieken wil introduceren aan deze belangrijke doelgroep. aan het einde van de dag heb je allerlei nieuwe ideeen om yoga interessant én toegankelijk te maken voor jongeren tussen de 12 en 20 jaar.

Yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, concentratie en meditatie zijn een onderdeel van deze module. Yoga filosofie voor tieners en hoe dit toegankelijk te introduceren. Groepsactiviteiten die tieners aanspreken, gebruik en keuze van muziek. Je leert korte series om aan tieners te geven en je krijgt een uitgebreide handout.

Yogadocent: Femmy Brug, website: kidsyoga.nl

Zij heeft ook een aantal kinderyogaboeken geschreven, lichtvoetig en toch diepgaand wat yoga ook is. 

Yoga aan de kinderen in Beijum, wordt vervolgd! Zie link naar de Groningse Ondernemings Challenge!

 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

 
 
Wanneer we eenmaal gewend zijn geraakt aan een foutieve lichaamshouding, voelen we de overbodige inspanning niet langer.