Ondersteunende producten

 

 

Bios Life Super Chlorophyll™

 

Bios Life Super Chlorophyll™ nu ook bij Praktijk Zeinstra te koop.

Wanneer we niet bewust eten levert de voeding van vandaag een overschot aan zuren. In welvaartslanden is bij een groot deel van de mensen het zuur-base-evenwicht (20 - 80 %) dan ook verstoord.

Naast te weinig lichaamsbeweging zijn er in onze westerse maatschappij - met een meer en meer zittende  en 'kant-en-klare' leefstijl - drie hoofdfactoren die bijdragen tot verzuring van ons lichaam:

  1. voeding - teveel zuur-opbouwende voeding
  2. stress (regelmatig of langdurig)
  3. verkeerde ademhaling (oppervlakkig, hoog of stil)

Verzuring van het lichaam kan mede leiden tot uiteenlopende klachten, zoals: chronische vermoeidheid, concentratieproblemen, spijsverteringsproblemen, migraine en hoofdpijn, pijn aan spieren (melkzuur) en gewrichten, cellulitis en een zwak bindweefsel, overgewicht, broze haren en nagels, haaruitval, vale en onzuivere huid.

Chlorophyll-poeder is een concentraat van bladgroen en sterk basisch.  Super Chlorophyll is een concentraat van alfalfa en extreem basisch. De Alfalfaplant is namelijk een extreem basisch voedingsmiddel. Eén eetlepel kan net zoveel vitale stoffen bevatten als een kilo groenten.

Het zuur-base evenwicht in het lichaam

Super Chlorophyll is een natuurlijk product zonder conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Het is een ondersteunend product en eenvoudig te gebruiken om het zuur-base evenwicht van het lichaam in stand te houden of te herstellen. Tevens te gebruiken in periodes van stress, vermoeidheid, psychosomatische (of chronische) klachten en/of tijdens de therapie.

Voor Gebruiksaanwijzing en informatie over Super Chlorophyll kunt u op de folder Super Chlorophyll™ klikken. Super chlorophyll kopen? Neem contact op met Jetske Zeinstra.

Kosten Super Chlorophyll    

Het potje Super Chlorphyll (92 gram) kost € 30 en is te verkrijgen en op te halen via de praktijk aan de Sibrandaheerd 114 in Groningen of in het buurthuis, Glinstra State in Burgum (Fr.). Het potje Super Chlorophyll kan ook  na betaling naar u opgestuurd worden.  Verzendkosten, pakketjes 0 - 10 kg, via post.nl:  € 6,50. 

 

                                                                       

 
 
Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.