Impressies

 

Wilt u uw eigen ervaring delen met anderen? U mag uw ervaring mailen naar Jetske Zeinstra en dan gaat zij het voor u online zetten. 

 

13-5-2014

Tijdens een gesprek met Jetske  kwam mijn ongemak in verband met een 'frozen schoulder' van dat moment ter sprake. Ik kwam er toevalligerwijs achter dat zij mij daarvoor behandelingen kan geven. Ze heeft ondanks de drukte van haar eigen praktijk(en), toch binnen een zeer redelijke tijd een afspraak voor mij kunnen maken.
Dit was heel erg fijn gezien de acute hulp die ik op dat moment nodig had.
Jetske stelde me op mijn gemak en stelde de massagestoel zorgvuldig op mijn lichaam af. Niets mocht ongemakkelijk zijn. Ook niet haar 'druk kracht'. Die werd ook op mijn wensen afgesteld.
Ik heb de hele massage als prettig ervaren en dit kwam door Jetske's ervarenheid, haar kennis maar ook door haar zorgvuldigheid en precisie handelen naar haar voelen. Ze kan heel goed voelen wat de ander nodig heeft en daar juist naar handelen.
Ondertussen heb ik twee behandelingen ondergaan en al na de eerste keer merkte ik een ongelofelijke vooruitgang met mijn schouder. Ik heb er minder pijn en kan mijn nek, schouder en arm veel beter bewegen. Ik slaap eindelijk 's nachts weer beter.
Een 'frozen schoulder' is hardnekkig en ik blijf mijn oefeningen uitvoeren en zoek meer rust op. Door de stoelmassage van Jetske is het niet verergerd, ben ik bevrijd van veel ongemak en raakt de verbetering in mijn ervaring in een versneld proces.

Vrouw, 43 jaar, Groningen

 
 
  Wij zijn energievelden binnen een oneindig energieveld.