Impressies

 

Wilt u uw eigen ervaring delen met anderen? U mag uw ervaring mailen naar Jetske Zeinstra en dan gaat zij het voor u online zetten. Er zijn ook reviews van internet, zie google maps, praktijk zeinstra

                                                                                ...

Ervaringen met Yoga van Jetske Zeinstra, 03-01-2014:
 
Bevindingen van man, L. te Burgum, leeftijd 66 jaar:

In aansluiting op de Mensendieckoefeningen van Jetske doe ik inmiddels ook mee aan haar Yogalessen in Burgum. Yoga heeft ook een hele positieve invloed op je lichaam en geest waarbij de regelmatige oefeningen in combinatie met een bewuste (neus)ademhaling heel goed zijn voor je welbevinden en zeer rustgevend zijn. Tijdens de groepsles is er tijd en aandacht om de houdingen in alle rust te oefenen waarbij Jetske zo nodig tips ter verbetering geeft.  De wekelijkse Yogalessen helpen mij ook beter met mijn klachten om te gaan en zijn bovendien heel rustgevend. De aanpak van Jetske en haar begeleiding in groepsverband en vooral haar meditatieve, inspirerende benadering met aandacht voor elk individu vind ik heel goed en plezierig.  

                                                                                ... 

 

Hatha yoga van Jetske Zeinstra,

Ik volg nu al meer dan een jaar de Hatha lessen bij Jetske. Door allerlei gebeurtenissen in mijn leven, welke betrekking hebben op de “ economische crisis” , kwam ik zowel geestelijk als lichamelijk onder behoorlijke stress te staan. Hierdoor werd ik erg onrustig van binnen, kon mijn gedachten niet meer ordenen, ging sneller ademhalen en had last van een stijve nek, schouders, tintelende armen en vingers. Wanneer ik een kopje wilde optillen deed dit al pijn in mijn armen. Alles zat vast, was verkrampt.
Door een vriendin werd ik op yoga gewezen. Dit idee heb ik gelijk opgepakt.

Door het volgen van de Hatha yoga lessen bij Jetske, voelde ik na een maand al resultaat. Ik ging beter op mijn ademhaling letten, meer rustmomenten voor mezelf inplannen, en de tintelingen in mijn armen en vingers verdwenen. Door het verbeteren van mijn houding heb ik ook veel minder last van mijn schouders en nekklachten.
Door het wekelijks volgen van de Hatha yoga lessen heb ik meer balans in mijn leven. Jetske brengt de rust letterlijk over. Voor mij is Jetske “Hatha” yoga.

H. vrouw 46 jaar, Sumar (22-08-2013)

 
 
Yoga vergroot je bewustzijn, maakt lichaam en geest sterk, flexibel en vrij... Ervaar rust en eenheid in verbinding.