oefentherapie Mensendieck

 

Sinds 11 mei jl. bent u weer welkom in mijn praktijk voor oefentherapie Mensendieck en massages. Kiest u toch (gedeeltelijk) voor videobehandeling. Dat blijft mogelijk.

In de praktijk zijn er t.g.v. het corona virus (Covid 19) hygiene maatregelingen.

Oefentherapie Mensendieck wordt net als fysiotherapie in de aanvullende zorg-verzekering geheel/gedeeltelijk vergoed en zit meestal in hetzelfde AV-pakket.

 

Oefentherapie Mensendieck richt zich op het verbeteren van (vaak onbewuste) individuele houdings- en bewegingspatronen om acute of chronische klachten aan het bewegingsapparaat te verminderen, genezen en/of te voorkomen.

Bij terugkerende (chronische) klachten is er vaak sprake van een (onbewuste) disbalans in uw lichaamshouding. Mensendieck pakt de oorzaak van uw (spannings-) klachten aan. Wilt u graag weten wat u zelf kan doen om de klachten te verminderen, dan bent u bij Mensendieck op het juist adres!

 

Jetske B. Zeinstra is lid van de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) en zij
staat als oefentherapeut Mensendieck Kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP),
onder KP­nummer: 099.00.88.0593. Kamer van Koophandel, KvK-­nummer: 50312545.

 

 
 
Je kunt tegenwoordig – in zekere zin – een beeldhouwer van je lichaam worden, en meehelpen aan het modelleren van je ledematen en torso, bijna alsof je met klei of marmer werkt.